Website creatie
ornament--

Beste kaarters,

Al enkele weken zitten we thuis vanwege de corona crisis. Inmiddels heb ik een belletje naar alle leden gegeven. Wat waren jullie verrast.

Gelukkig ging het bij een ieder van ons inclusief de familieleden goed. Jammergenoeg was er ook een kaarter positief getest, maar ook daar gelukkig heeft diegene er weinig tot geen last van gehad.

Ik hoop dat ik bij mijn belletjes in mei, weer dezelfde resultaten krijg te horen. Een verlangen welke ik met alle leden deel is, dat wij misschien vanaf 2 juni weer mogen gaan klaverjassen.

Ondertussen zitten de bestuursleden niet stil. Er is nog genoeg te bepraten en te doen. Te denken valt dan aan wat doen we aan prijzen als we mogen kaarten vanaf juni en wat doen we als we niet mogen kaarten vanaf juni. Dit is een kleine greep uit de vele scenario’s die wij voor ogen moeten houden. Na juni begint immers ook weer het vrij klaverjassen etc. etc.

Uit naam van het volledige bestuur kan ik volmondig zeggen wij missen de gezellige maandagen en de praatjes met de leden. Wij hopen dan ook dat we vanaf juni elkaar weer wekelijks kunnen zien in de Veste, want buiten een paar storinkjes kunnen we nu met zijn allen toch wel zeggen we missen de maandagen. Ja ook menig lid heeft dit tijdens de belronde gezegd.

Ondanks de moeilijke tijd en deze wordt steeds moeilijker, hoe langer het duurt, sluit ik weer af met een spreuk:

De grootste dwaasheid is het opofferen van je gezondheid voor welk ander geluk ook.

Met kaartse groeten,

Henny Root